Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ



Το σκίτσο αυτό έχει δημοσιευθεί σε άρθρο σχετικό με την χρησιμότητα των BAR-CODE στο τεύχος 22 του περιοδικού COMPUTER ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ του ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1985!!!
Πολύς θόρυβος έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό για τις νέες ταυτότητες και το 666. Δεν ξέρουμε αν το 666 θα υπάρχει στις ταυτότητες αυτές αλλά εμείς εδώ θα προσπαθήσουμε να σας εξηγήσουμε τι είναι ο αριθμός αυτός, θα τον αναλύσουμε τεχνικά, θα σας παρουσιάσουμε κάθε τι που έχει σχέση με αυτό και θα προσπαθήσουμε να προβλέψουμε τι πρόκειται να επακολουθήσει. Άλλωστε είμαστε γνώστες του θέματος από τις αρχές του έτους 1985 ! Από τότε εμείς γνωρίζαμε και περιμέναμε υπομονετικά το θέμα να εμφανιστεί στο καιρό του.
Η ιστορία του 666 ξεκινάει πολλές εκατοντάδες χρόνια πριν. Ένας από τους δώδεκα μαθητές του Ιησού Χριστού ο απόστολος Ιωάννης (όχι ο πρόδρομος ή βαπτιστής) ο οποίος έχει γράψει και το κατά Ιωάννη ευαγγέλιο, όταν γέρασε περίπου κατά το 96 μ.χ. βρισκόταν εξόριστος στο Ελληνικό νησί Πάτμο. Εκεί μια μέρα ήλθε σε έκσταση πνευματική κατά την οποία του εμφανίσθηκε με θαυμαστή μορφή ο Ιησούς Χριστός ο οποίος του υπαγόρευσε ορισμένα πολύ σοβαρά μελλοντικά γεγονότα. Μερικά από αυτά είναι κάπως δυσνόητα αλλά τα πιο πολλά είναι εύκολο να κατανοηθούν. Οι αποκαλύψεις αυτές κατεγράφησαν καθ’ υπόδειξη του εμφανισθέντος Ιησού Χριστού και αποτελούν το τελευταίο βιβλίο της Καινής Διαθήκης την Αποκάλυψη. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται και ένα μέρος του 13ου κεφαλαίου και συγκεκριμένα τα τμήματα 16 έως και 18.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ κεφ. ΙΓ (13)
…16) Και έκαμνε πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλούσιους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, να λάβωσι χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών’
17) και να μη δύναται μηδείς να αγοράση ή να πωλήση, ειμή ο έχων το χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού.
18) Εδώ είναι η σοφία’ όστις έχει τον νούν, ας λογαριάση τον αριθμόν του θηρίου’ διότι είναι αριθμός ανθρώπου’ και ο αριθμός αυτού είναι χξστ’.
Αν διαβάσετε και τα προηγούμενα αυτών, θα καταλάβετε πολύ εύκολα ότι στους έσχατους καιρούς όταν πλησιάζει το τέλος μεγάλες δυνάμεις θα κυβερνούν τον κόσμο. Τις μέρες αυτές θα υποχρεωθούν οι κάτοικοι της γης να αποδεχτούν το «χάραγμα» δηλαδή την αναγραφή στο σώμα τους ενός αριθμού όπως είδαμε πιο πάνω που θα έχει την μορφή γραμμών (χαραγματιών) και θα περιέχει και τους αριθμούς «χξστ» κατά το Ελληνικό σύστημα αρίθμησης της εποχής εκείνης ή τους αριθμούς «666″ αντίστοιχα κατά το Αραβικό σύστημα που έχει επικρατήσει και χρησιμοποιείται από όλα τα κράτη σήμερα. Εν τω μεταξύ στις μέρες μας τα τελευταία χρόνια εμφανίσθηκε και ένας καινούργιος τρόπος αναγραφής γραμμάτων και αριθμών ο οποίος χρησιμοποιείται εκεί που θέλουμε τα γραμμένα στοιχεία να διαβάζονται χωρίς λάθη από ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Στη γραφή αυτή οι χαρακτήρες αναγράφονται με μορφή γραμμών, συνήθως λευκών και μαύρων ή εν πάση περιπτώσει ανοιχτόχρωμων και σκουρόχρωμων για να υπάρχει αντίθεση (contrast). Έτσι η οπτική εμφάνιση της γραφής αυτής άνετα μπορούμε να πούμε ότι μοιάζει με χαραγματιές. Αν ο απόστολος Ιωάννης που έγραψε περίπου 1900 χρόνια πριν την Αποκάλυψη, είδε τότε ένα σημερινό bar-code, πολύ σωστά το περιέγραψε με την λέξη “χάραγμα”! Το ότι το περιγραφόμενο στην αποκάλυψη σαν χάραγμα είναι ένας νέος κωδικοποιημένος τρόπος γραφής ψηφίων είναι εύκολο να το καταλάβουμε αν ξαναδιαβάσουμε τα εδάφια που παρουσιάσαμε πιο πάνω. Μας προκαλεί κιόλας ο απόστολος Ιωάννης λέγοντας: “Εδώ είναι η σοφία’ όστις έχει τον νούν, ας λογαριάση τον αριθμόν…” και επειδή κάτι τέτοια μας διεγείρουν και δεν μας αρέσει να παραμένουν μυστήρια ας τα εξιχνιάσουμε αφού υπάρχει και η πρόκληση!
Χιλιάδες άνθρωποι μέσα στις σχεδόν δύο χιλιετίες που πέρασαν από τότε που γράφτηκαν αυτά προσπάθησαν να τα “λογαριάσουν” μάταια όμως! Το αστείο είναι πως για τις λανθασμένες ερμηνείες που κατά καιρούς έδιναν οι πιο πολλοί, έλεγαν ότι η δική τους ήταν η μόνη σωστή! Και για τη Δευτέρα παρουσία είχαν αποφανθεί με σιγουριά πότε θα γινόταν αλλά και κει έπεσαν έξω! Παρασύρονται προσπαθώντας να εντυπωσιάσουν το όχι και τόσο ερευνητικό ακροατήριό τους μιλώντας για θέματα που και οι ίδιοι έχουν εξετάσει εντελώς επιφανειακά. Επειδή τα θέματα αυτά πάντα προκαλούν το ενδιαφέρον του κοινού ειδικά αν κάποιος επικεφαλής μιας ομάδας πει “o Κύριος μου αποκάλυψε αυτό και αυτό” μερικοί τα αποτολμούν και μετά γελοιοποιούνται. Πολλές φορές κατόπιν λένε εγώ ποτέ δεν το είπα αυτό. Δεν έχουν το θάρρος να πουν “ναι το είπα για να σας εντυπωσιάσω αλλά έπεσα έξω”. Για να μη κάνουμε και εμείς το ίδιο λάθος πάντα λέμε ότι “πιθανόν να είναι έτσι” για οτιδήποτε λέμε, στο οποίο όμως έχουμε καταλήξει μετά από πολύ προσεχτικό ψάξιμο!
Ας ξαναδιαβάσουμε τα πιο πάνω αποσπάσματα από την Αποκάλυψη και κομμάτι κομμάτι ας προσπαθήσουμε ψύχραιμα να δούμε τι λεει.
…16) Και έκαμνε πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλούσιους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, να λάβωσι χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών’
17) και να μη δύναται μηδείς να αγοράση ή να πωλήση, ειμή ο έχων το χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού.
Στο εδάφιο 16 λεει για κάτι που το ονομάζει χάραγμα και θα πρέπει να το πάρουν όλοι. Στο 17 μας λεει ότι κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει χωρίς να έχει λάβει αυτό το χάραγμα. Πως αλλιώς θα μπορούσε να περιγραφεί η έλλειψη κατοχής ταυτότητας η οποία την εποχή εκείνη ήταν άγνωστη; Μόλις τις τελευταίες δεκαετίες βγήκαν τα δελτία ταυτότητας και όλοι μας ξέρουμε τώρα αν μπορεί κάποιος σήμερα να αγοράσει, να πουλήσει, να εργαστεί, να πληρωθεί ή να κάνει οποιαδήποτε πράξη χωρίς ταυτότητα.
Στο τελευταίο μέρος του 17 λεει: το χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού. Εδώ βλέπουμε ότι αυτό που θα έχει θέση ταυτότητας θα ονομάζεται, “χάραγμα” ή και “όνομα του θηρίου” ή και “αριθμός του ονόματος αυτού” αριθμός του κάθε ανθρώπου δηλαδή. Θα έχει διάφορα ονόματα και ο καθένας θα το αναφέρει με όποιο από αυτά θέλει.
Ας δούμε και το εδάφιο 18 : Εδώ είναι η σοφία’ όστις έχει τον νούν, ας λογαριάση τον αριθμόν του θηρίου’ διότι είναι αριθμός ανθρώπου’ και ο αριθμός αυτού είναι χξστ’. (ή «και ο αριθμός αυτού εξακόσιοι εξήκοντα έξ.» όπως είναι γραμμένο στο αρχικό αμετάφραστο κείμενο). Στο τέλος μας λεει ότι ο αριθμός του θηρίου είναι ο ανθρώπινος αριθμός 666. Ενώ όμως μας λεει τον αριθμό αυτό, μας λεει και ότι χρειάζεται σοφία και ψάξιμο για να βρούμε τον αριθμό αυτό. Γιατί; Αφού μας λεει τον αριθμό! Μάλλον επειδή θα είναι γραμμένος με ένα καινούργιο είδος γραφής και θα χρειάζεται γνώση της αντιστοιχίας των ψηφίων της νέας γραφής με τα ψηφία των παλαιοτέρων γνωστών μορφών γραφής.
Πιο κάτω θα αναλύσουμε τον τρόπο απεικόνισης των αριθμητικών ψηφίων στα bar-code ΕΑΝ και UPC. Εκεί θα δούμε πως και γιατί αναγράφεται τρεις φορές το ψηφίο 6 δημιουργώντας το βιβλικό 666 ενπεπλεγμένο με τον κανονικό υπόλοιπο αριθμό. Λόγω της μεγάλης πρακτικότητας και της μεγάλης ευκολίας διαβάσματος του αριθμού με εξαρτήματα που συνδέονται με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, όπως φαίνεται αυτοί οι γραμμωτοί κώδικες αρχικά θα χρησιμοποιηθούν για την αναγραφή του αριθμού ταυτότητας στα νέα πανευρωπαϊκά δελτία. Αργότερα θα καταργηθεί τελείως η ύπαρξη του δελτίου ταυτότητας και θα εφαρμοσθεί η απευθείας αναγραφή στο σώμα του κάθε ανθρώπου, του παγκοσμίως μοναδικού αριθμού ταυτότητας του! Μόνο ο αριθμός θα χρειάζεται. Οποιαδήποτε υπηρεσία ή ο οποιοσδήποτε έχει δικαίωμα πρόσβασης με ένα τερματικό στους κεντρικούς υπολογιστές στους οποίους θα είναι αποθηκευμένα τα πλήρη στοιχεία του κάθε ανθρώπου, θα μπορεί να δει τα πάντα. Από την φωτογραφία μέχρι τις συνήθειες του καθενός. Αρκεί να μπορεί αρχικά να διαβάσει τον αριθμό του ανθρώπου για τον οποίο ενδιαφέρεται. Με τον τρόπο αυτό θα εξαλειφθούν και μερικά σημερινά προβλήματα των δελτίων ταυτότητας. Δεν θα μπορεί να κλαπεί η ταυτότητα κάποιου και να γίνει πλαστοπροσωπία, σε περίπτωση ανεύρεσης κάποιου πτώματος αμέσως θα γίνονται γνωστά τα στοιχεία του και άλλα πολλά. Έτσι όσο αυξάνει και η εγκληματικότητα τόσο πιο επιτακτική γίνεται και η ανάγκη εφαρμογής αυτού του συστήματος. Μέχρι εδώ όλα φαίνονται καλά. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο πρόβλημα για τους ενσυνείδητους Χριστιανούς ανεξαρτήτως δόγματος που ανήκουν. Αν συνεχίσουμε να διαβάζουμε το βιβλίο της Αποκάλυψης βλέπουμε πιο κάτω από το απόσπασμα που προαναφέραμε, μαζί με διάφορα άλλα και τα εξής :
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ κεφ. ΙΔ (14)
…9)Και τρίτος άγγελος ηκολούθησεν αυτούς λέγων μετά φωνής μεγάλης, Όστις προσκυνεί το θηρίον και την εικόνα αυτού, και λαμβάνει χάραγμα επί του μετώπου αυτού ή επί της χειρός αυτού,
10)Και αυτός θέλει πίει εκ του οίνου του θυμού του Θεού, του κεκερασμένου ακράτου εν τω ποτηρίω της οργής αυτού και θέλει βασανισθή με πύρ και θείον ενώπιον των αγίων αγγέλων και ενώπιον του Αρνίου.
11)Και ο καπνός του βασανισμού αυτών αναβαίνει εις αιώνας αιώνων’ και δεν έχουσιν ανάπαυσιν ημέραν και νύκτα όσοι προσκυνούσι το θηρίον και την εικόνα αυτού, και όστις λαμβάνει το χάραγμα του ονόματος αυτού.
12)Εδώ είναι η υπομονή των αγίων’ εδώ οι φυλάττοντες τας εντολάς του Θεού και την πίστιν του Ιησού. …
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ κεφ. ΙΕ (15)
…2)Και είδον ως θάλασσαν υαλίνην μεμιγμένην με πύρ’ και εκείνους οίτινες ενίκησαν κατά του θηρίου και κατά της εικόνος αυτού, και κατά του χαράγματος αυτού, και κατά του αριθμού του ονόματος αυτού, ισταμένους επί την θάλασσαν την υαλίνην, έχοντας κιθάρας του Θεού’ …
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ κεφ. ΙΣΤ (16)
…2)Και υπήγεν ο πρώτος, και εξέχεε την φιάλην αυτού επί την γην’ και έγεινεν έλκος κακόν και πονηρόν εις τους ανθρώπους τους έχοντας το χάραγμα του θηρίου, και τους προσκυνούντας την εικόνα αυτού. …
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ κεφ. Κ (20)
…4)Και είδον θρόνους’ και εκάθισαν επ’ αυτών’ και κρίσις εδόθη εις αυτούς’ και είδον τας ψυχάς των πεπελεκισμένων δια την μαρτυρίαν του Ιησού, και δια τον λόγον του Θεού, και οίτινες δεν προσεκύνησαν το θηρίον, ούτε την εικόνα αυτού’ και δεν έλαβαν το χάραγμα επί το μέτωπον αυτών’ και επί την χείρα αυτών’ και έζησαν και εβασίλευσαν μετά του Χριστού τα χίλια έτη. …
Μετά από αυτά αμέσως καταλαβαίνουμε ότι είναι σαφής και αυστηρή η εντολή του Ιησού Χριστού. Κανένας πιστός που θα ζει τη δύσκολη αυτή εποχή δεν επιτρέπεται να δεχτεί την αναγραφή του αριθμού του ονόματός του, στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο. Όποιος λάβει το χάραγμα είναι οριστικά χαμένος. Δεν υπάρχει κατόπιν ελπίδα σωτηρίας γι’ αυτόν. Όποιος αρνείται το χάραγμα θα διώκεται από την εξουσία και πολύ πιθανόν να εξοντώνεται. Τελικά όμως βλέπουμε πως από τους πιστούς που αρνούνται το χάραγμα, πολλοί πεθαίνουν και πηγαίνει η ψυχή τους στο περιβάλλον του Θεού όπου περιμένει το νέο άφθαρτο σώμα. Μερικοί άλλοι μπορούν με μεγάλη δυσκολία και επιβιώνουν για το χρονικό διάστημα ώσπου να γίνει η επικείμενη δευτέρα παρουσία. Σε λίγο γίνεται αυτό το εκπληκτικό γεγονός κατά το οποίο εμφανίζεται κατεβαίνοντας από το διάστημα ο αναστημένος Ιησούς Χριστός μετά πάντων των αποθανόντων αγίων, έχοντας όλοι νέα άφθαρτα και άτρωτα σώματα. Ενώνονται με τους ζωντανούς αγίους οι οποίοι έχουν αρνηθεί το χάραγμα και όλοι μαζί αρπάζουν την εξουσία από τους πονηρούς εξουσιαστές της γης και συμβασιλεύουν “εν δικαιοσύνη” μετά του Ιησού Χριστού για χίλια χρόνια !
Πιστεύω ότι ο Θεός έχει βάλει σαν δοκιμασία την απαίτηση για την μη αποδοχή του χαράγματος από τους πιστούς. Σήμερα πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι είναι χριστιανοί. Φωνάζουν για να αναγράφεται το θρήσκευμα τους στην ταυτότητα, προσπαθούν να εμποδίσουν και να εξουθενήσουν οποιονδήποτε πιστεύει κάτι διαφορετικό από αυτούς αλλά στην πραγματικότητα “μακράν απέχουν του Κυρίου”. Η μεγάλη φασαρία και οι συγκεντρώσεις που κάνουν γίνονται γιατί καταλαβαίνουν ότι πλησιάζει η ώρα που θα γίνει ο αποχωρισμός της πολιτικής εξουσίας από την θρησκευτική εξουσία και θα εξανεμισθούν τα παράλογα προνόμια τους. Πλησιάζει η κρίση της πόρνης που περιγράφεται στην αποκάλυψη. Στο εξής θα αντιμετωπίζεται η κάθε μια προς την κάθε άλλη θρησκευτική εξουσία σαν ίση προς ίση από την παγκόσμια πολιτική εξουσία και αυτό είναι οδυνηρό για παραχαϊδεμένες επί ολόκληρους αιώνες καταστάσεις. Όταν έρθει εκείνη η μέρα που θα τεθεί το δίλημμα χάραγμα ή θάνατος, είμαι πολύ περίεργος να δω πόσοι από αυτούς που τώρα κόπτονται για την θρησκεία, τα σύμβολα και τις παραδόσεις θα αρνηθούν το χάραγμα. Για να ξεχωρίσει η ίρα από το στάρι, πιστεύω ότι έχει θέσει ο Κύριος την δοκιμασία αυτή. Αυτοί που δεν πολυπιστεύουν και έχουν άλλα πάνω από τις εντολές του Κυρίου θα βρουν δικαιολογίες και θα αποδεχτούν το χάραγμα για να μη χάσουν την πρόσκαιρη καλοπέραση. Από τώρα έχω ακούσει και το εξής σατανικό από κάποιο σημαίνον πρόσωπο της επικρατούσης θρησκείας σε συνέντευξη του σε εκπομπή μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού: “μη φοβάστε όποιος είναι βαπτισμένος μυρωμένος του Θεού παραδομένος δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο αν λάβει το χάραγμα του αντίχριστου επειδή το άγιο μύρο εξουδετερώνει την δύναμη του 666”. Άλλα λεει το ευαγγέλιο, άλλα λένε αυτοί.
Ας εξετάσουμε όμως τώρα τα bar code για να δούμε αν περιέχουν κάτι ύποπτο. Θα εξετάσουμε τα ΕΑΝ και UPC που κατά τη γνώμη μας είναι αυτά που περιγράφονται στο βιβλίο της αποκάλυψης. Μάλλον είναι αυτά που θα χρησιμοποιηθούν για την αναγραφή του αριθμού ταυτότητας! Αρχικά στα δελτία και λίγο αργότερα απευθείας στο σώμα του κάθε ανθρώπου!
Τα τελευταία χρόνια με την πολύ μεγάλη εξάπλωση των ηλεκτρονικών υπολογιστών και με τα διάφορα προγράμματα που έχουν δημιουργηθεί, όλοι μας σχεδόν έχουμε επωφεληθεί και τώρα κάνουμε πολλές δουλειές πολύ πιο γρήγορα, πιο καλά και πιο ξεκούραστα. Κάνουμε ακόμη και εργασίες τόσο πολύπλοκες που πριν δεν ήταν δυνατόν ούτε καν να διανοηθούμε. Παρουσιάσθηκε κάποια στιγμή και το εξής πρόβλημα που χρειαζόταν λύση. Επειδή όταν δίνουμε πληροφορίες στον υπολογιστή χρησιμοποιούμε συνήθως το γνωστό πληκτρολόγιο που είναι πολύ αργό και κάνουμε και πολλά λάθη κατά την πληκτρολόγηση, έπρεπε να βρεθεί κάτι πιο γρήγορο και πιο ασφαλές για μερικές τουλάχιστον περιπτώσεις. Έτσι πριν δύο δεκαετίες περίπου, οι τεχνικοί και οι προγραμματιστές ηλεκτρονικών υπολογιστών σκέφθηκαν να δημιουργήσουν χαρακτήρες (αριθμών και γραμμάτων) με κάποιο τρόπο που θα μπορούσαν να διαβάζονται γρήγορα και χωρίς λάθος απ’ ευθείας, με ένα εξάρτημα συνδεδεμένο με το computer. Δημιούργησαν τότε διάφορους κώδικες στους οποίους οι χαρακτήρες απεικονίζονται με σκουρόχρωμες και ανοιχτόχρωμες γραμμές. Το εξάρτημα του υπολογιστή που πρόκειται να διαβάσει αυτές τις γραμμές εκπέμπει μια φωτεινή δέσμη (ορατή ή αόρατη) η οποία περνά πάνω από τις γραμμές αυτές. Οι ανοιχτόχρωμες γραμμές αντανακλούν την φωτεινή δέσμη ενώ οι σκουρόχρωμες δεν την αντανακλούν. Έτσι τώρα μετρώντας τις αντανακλάσεις και τις παύσεις των αντανακλάσεων καθώς και το πάχος τους, με το κατάλληλο πρόγραμμα το computer κατανοεί τα ψηφία με πάρα πολύ μεγάλη ασφάλεια. Η πιθανότητα λάθους τώρα είναι περίπου ένα στα τρία εκατομμύρια ψηφία ενώ αν πληκτρολογούσαμε θα ήταν ένα λάθος στις μερικές εκατοντάδες ψηφία! Για να καταλάβετε και την διαφορά ταχύτητας εισαγωγής χαρακτήρων στον υπολογιστή μεταξύ πληκτρολόγησης και διαβάσματος bar code θυμηθείτε και τα ταμεία των super market. Κάθε προϊόν έχει ένα bar code που τις πιο πολλές φορές αποτελείται από δεκατρία ψηφία. Φαντασθείτε πόσο θα περιμένατε εσείς και πόσο χρόνο θα έχανε η ταμίας για να πληκτρολογήσει τα 13 αυτά ψηφία του κάθε αντικειμένου που έχετε εσείς στο καλάθι σας! Κυρίως αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους διαδόθηκαν τόσο γρήγορα οι χαραγμοτοί αυτοί κώδικες.
Αρχικά ήταν φτιαγμένοι οι κώδικες αυτοί για να μπαίνουν πάνω σε αντικείμενα αλλά λόγω της μεγάλης τους πρακτικότητας άρχισαν να μπαίνουν και σε διάφορα έντυπα όπως είναι και τα δελτία ταυτότητας. Φοβάμαι ότι σε πολύ λίγο καιρό θα καταργηθούν και τα δελτία ταυτότητας και θα βάζουν πάνω στο σώμα του κάθε ανθρώπου τον αριθμό ταυτότητας του με bar code όπως έχει πει η αποκάλυψη του Ιωάννη πριν δύο σχεδόν χιλιετίες!

Αν έχετε ένα έντυπο υπεύθυνης δήλωσης κοιτάξτε εκεί που συμπληρώνει τα στοιχεία του ο δηλών. Στο στοιχείο αριθμός ταυτότητας, υπάρχουν δεκατρία κουτάκια για να συμπληρώνονται μελλοντικά με τα 13 κανονικά ψηφία που θα αντιστοιχούν στις χαραγματιές του bar code Ε.Α.Ν. του αριθμού ταυτότητας, όταν αυτός μπει με αυτή τη μορφή στα νέα δελτία. Σκεφτείτε ότι τα έντυπα αυτών των υπεύθυνων δηλώσεων έχουν κυκλοφορήσει από το 1986 και κανείς δεν πήρε χαμπάρι! Όλα είναι σχεδιασμένα τέλεια και εμφανίζονται στο καιρό τους με μαθηματική ακρίβεια, την κατάλληλη στιγμή!
Με τον γραμμωτό κώδικα Ε.Α.Ν. (EUROPEAN ARTICLE NUMBERING) απεικονίζονται μόνο αριθμοί. Στην κανονική του έκδοση ο κώδικας αυτός απεικονίζει 13 ψηφία. Το κάθε ψηφίο αποτελείται από δύο άσπρες και δύο μαύρες γραμμές. Στο πρώτο ψηφίο δεν αντιστοιχούν γραμμές αλλά το υπολογίζει ο ηλεκτρονικός υπολογιστής βάσει του τελευταίου ψηφίου που λέγεται ψηφίο ελέγχου και το οποίο έχει βάλει μόνο του το computer κατά την αρχική δημιουργία του δεκατριψήφιου αριθμού. Γι’ αυτό το πρώτο ψηφίο είναι και έξω από τις γραμμές. Τα ψηφία στον κώδικα αυτό χωρίζονται σε δύο μέρη. Τα αριστερά από το κέντρο και τα δεξιά από το κέντρο. Στην αριστερή ομάδα μερικά από τα ψηφία είναι γραμμένα αρνητικά (οι μαύρες γραμμές είναι άσπρες και οι άσπρες είναι μαύρες) και αντεστραμμένα για να μπορεί ο υπολογιστής να καταλαβαίνει αν το διάβασμα άρχισε από την αρχή προς το τέλος ή από το τέλος προς την αρχή. Η πλευρά στην οποία συναντιούνται τα αρνητικά ψηφία τοποθετείται αυτόματα αριστερά. Αν το διάβασμα έγινε ανάποδα ο αριθμός αντιστρέφεται και εμφανίζεται κανονικά. Οι δύο άσπρες και δύο μαύρες γραμμές του κάθε ψηφίου καταγράφονται σε επτά ίσα διαστήματα. Αν μία μαύρη γραμμή καταλαμβάνει δύο διαστήματα, αυτή είναι πιο χονδρή από μια άλλη που καταλαμβάνει ένα διάστημα η οποία είναι και η πιο λεπτή που μπορεί να γραφεί. Η χονδρότερη γραμμή είναι αυτή που καταλαμβάνει τέσσερα διαστήματα. Χονδρότερη γραμμή στον κώδικα αυτό δεν μπορεί να καταγραφεί επειδή πρέπει να καταγραφούν ακόμη τρεις γραμμές στα απομένοντα μόνο τρία διαστήματα. Η απλούστερη γραφή θετικού ψηφίου είναι αυτή που γράφεται με μία μαύρη λεπτή ενός διαστήματος ακολουθούμενη από μια άσπρη ίσου πάχους η οποία και αυτή ακολουθείται ξανά από μια ακόμη μαύρη λεπτή ενός διαστήματος ακολουθούμενη και αυτή από λευκή. Έτσι γράφεται ο αριθμός έξι (6)!
Θα δούμε τώρα και το εξής εντυπωσιακό. Εκτός από τις δώδεκα τετράδες γραμμών που αντιστοιχούν στα δώδεκα φανερά ψηφία, υπάρχουν και δύο λεπτές μαύρες γραμμές που χωρίζονται από μία άσπρη λεπτή, στην αρχή στη μέση και στο τέλος του bar code. Αυτές αν προσέξετε σε αυτά τα bar code, προεξέχουν προς τα κάτω για να ξεχωρίσουν από τις υπόλοιπες υποδηλώνοντας ότι δεν αποτελούν ένα σύνολο με τις λοιπές που αντιστοιχούν στον αναλογικό δεκατριψήφιο αριθμό. Προσοχή εδώ γιατί με ίδιες γραμμές γράφεται και ο αριθμός 6. Έτσι μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν οι γραμμές ενός 6 στην αρχή ενός 6 στη μέση και ενός 6 στο τέλος του bar code Ε.Α.Ν. σχηματίζοντας το πολυσυζητημένο 666 ενπεπλεγμένο με τον υπόλοιπο κανονικό αριθμό!
Ας δούμε τώρα γιατί υπάρχουν αυτές οι επί πλέον γραμμές που τόσο θόρυβο έχουν ξεσηκώσει και κατά την γνώμη μας θα αποτελέσουν θέμα ζωής και θανάτου για τους Χριστιανούς. Αυτό θα συμβεί όταν θα αρχίσει να μπαίνει ο αριθμός ταυτότητας πάνω στο σώμα των ανθρώπων με μορφή bar code ορατού ή αόρατου για να διαβάζεται από ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Για να μπορέσει ο υπολογιστής να διαβάσει το πάχος των γραμμών που αντιστοιχούν στα κανονικά ψηφία του bar code, χρειάζεται σε κάθε μέτρηση να έχει αρχικά το μέτρο, την μονάδα μήκους δηλαδή ή την μονάδα πάχους για να είμαστε πιο ακριβείς. Εδώ πρέπει να ξαναθυμίσουμε ότι με τον ίδιο τρόπο με την μονάδα πάχους γράφεται και ο αριθμός 6. Συγκρίνοντας το πάχος των υπόλοιπων γραμμών που συναντάει με την αρχική μονάδα πάχους αποφαίνεται μετά για το ποιο ψηφίο είναι η κάθε ομάδα δύο άσπρων και δύο μαύρων γραμμών. Όμως το αντικείμενο που έχει πάνω του το bar code, μπορεί τη στιγμή που περνάει μπροστά από την συσκευή διαβάσματος του κώδικα, αυτό να είναι αντεστραμμένο. Έτσι πρέπει το bar code να διαβάζεται και από το τέλος προς την αρχή. Για τον λόγο αυτό υπάρχουν οι γραμμές που αποτελούν την μονάδα πάχους και στο τέλος των κανονικών γραμμών. Τώρα για μεγαλύτερη ασφάλεια και για μείωση της πιθανότητας σφάλματος η ίδια μονάδα πάχους υπάρχει και στη μέση του γραμμωτού κώδικα για τρίτη φορά. Έτσι δημιουργείται το θρυλικό 666! Επειδή όμως υπάρχει περίπτωση αφού ξεκινήσει το διάβασμα του γραμμωτού κώδικα να γίνει μια απότομη κίνηση πριν ολοκληρωθεί η ανάγνωση και έτσι να δει ο υπολογιστής μερικές γραμμές σαν να έχουν διαφορετικό πάχος από το πραγματικό τους, κάνει και το εξής πολύ έξυπνο πριν αποφασίσει για το τι διάβασε. Συγκρίνει αρχικά τις τρεις μονάδες πάχους μεταξύ τους και μόνο αν τις βρει ακριβώς ίδιες αποφασίζει ότι δεν άλλαξε η ταχύτητα σάρωσης κατά την διάρκεια του διαβάσματος, άρα και τα πάχη των υπολοίπων γραμμών θεωρεί πως διαβάστηκαν σωστά. Mετά λεει ποιος κανονικός δεκατριψήφιος αναλογικός αριθμός ήταν αυτός που διάβασε σε μορφή bar code. Καταλαβαίνετε τώρα πόσο εύκολο είναι μετά να βρει ο υπολογιστής μέσα από την μνήμη του (η οποία έχει προγραμματιστεί από πριν) σε ποιο προϊόν αντιστοιχεί ο αριθμός που διάβασε, ποια είναι η τιμή του, να ξέρει πόσα άλλα ίδια αντικείμενα απομένουν στην αποθήκη και να αποφανθεί για ένα σωρό άλλες χρήσιμες πληροφορίες μόλις του ζητηθούν! Αυτά όταν πρόκειται για αντικείμενα. Όπως είδαμε όμως κάποια στιγμή θα δοθεί στον κάθε άνθρωπο ο παγκοσμίως μοναδικός αριθμός ταυτότητάς του, ο οποίος κατά την αποκάλυψη θα αναγραφεί απ’ ευθείας πάνω στο σώμα του κάθε ενός με μορφή bar code! Ούτε ταυτότητες με μαγνητική ταινία που σβήνει με ένα μαγνήτη, ούτε ταυτότητες με ευαίσθητα στοιχεία ούτε τίποτα! Απλά ένας αριθμός για τον κάθε έναν με bar code που συμπεριλαμβάνει και τρεις φορές το 6 για να διαβάζεται σωστά με ηλεκτρονικό υπολογιστή. Όποιος έχει δικαίωμα πρόσβασης, θα μαθαίνει τα πάντα για όποιον ενδιαφέρεται αρκεί να γνωρίζει τον αριθμό του! Όλες οι πληροφορίες για τον καθένα μας θα είναι αποθηκευμένες σε κεντρικό υπολογιστή!

Προσοχή το 666 υπάρχει και εδώ! ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ και μην δεχτείτε ποτέ να γραφτεί πάνω στο σώμα σας. Η αποκάλυψη λεει στο σώμα (στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο) να μην το δεχτούμε. Όποιος το δεχτεί στο σώμα του είναι οριστικά χαμένος!
Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

Πηγή: http://www.votegreece.gr/archives/7220