Τρίτη, 2 Μαρτίου 2010

Δήλωση Περιορισμού Ευθύνης του ΙΝ.Π.ΚΑ ΗΠΕΙΡΟΥ.-

Το ΙΝ.Π.ΚΑ ΗΠΕΙΡΟΥ δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε μηνύματα χρηστών και για ενέργειες που θα είναι αποτέλεσμα μηνυμάτων ή συμβουλών που παρέχονται από μηνύματα μελών στην σελίδα αυτή.. Οι χρήστες της σελίδας οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες διατυπώσεις. Το ΙΝΠΚΑ ΗΠΕΙΡΟΥ δεν αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες σε αυτούς τους χώρους προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις. Οι χρήστες της σελίδας διατηρούν το δικαίωμα έκφρασης των προσωπικών απόψεων τους. Το ΙΝΠΚΑ ΗΠΕΙΡΟΥ δεν φέρει ευθύνη για τις θέσεις φυσικών ή νομικών προσώπων που εκφράζονται στη σελίδα αυτή ή για οποιαδήποτε βλάβη προκληθεί από τις απόψεις των χρηστών.

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ

Το Iνστιτούτο Προστασίας Καταναλωτών Ηπείρου είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός και μη ..κυβερνητικός οργανισμός, που μπορεί και εκπροσωπεί τους καταναλωτές σε Εθνικούς και Ευρωπαϊκούς φορείς.
Λειτουργούμε ανεξάρτητοι από βιομηχανικά, εμπορικά και πολιτικά συμφέροντα και μέλημα μας είναι η προστασία των συμφερόντων των καταναλωτών. Υποστηρίζουμε διαδικασίες διαλόγου με τους κοινωνικούς φορείς, τα κόμματα αλλά και την εκάστοτε κυβέρνηση, πάνω από όλα όμως υποστηρίζουμε, αναζητάμε και επιδιώκουμε την επικοινωνία με εσάς, τους καταναλωτές, που είστε άλλωστε και η κινητήριος δύναμη μας.
Γνωρίζοντας τις δυνατότητες που μας έδωσαν τα νέα μέσα επικοινωνίας, τα κοινωνικά μέσα, θέλουμε μέσα από αυτή τη σελίδα να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός εναλλακτικού χώρου έκφρασης ιδεών. Ο χώρος αυτός ξεπερνά κατά πολύ τις δυνατότητες των παραδοσιακών αφού ενσωματώνει, σχεδόν εξ’ορισμού, το διάλογο και την αντιπαράθεση.
Οι δίαυλοι επικοινωνίας μας πλέον είναι πιο άμεσοι από ποτέ. Ο καθένας από εσάς μπορεί να γίνει μέρος της λύσης, να καταγράφει και να αναδεικνύει τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Έλληνας καταναλωτής, χωρίς να υφίσταται κανενός είδους λογοκρισία. Μπορείς και εσύ να προσφέρεις πολλά. Γίνε ο επόμενος κρίκος στο δίκτυο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Θ.ΠΑΣΧΙΔΗ 52 .Τ.Κ.45445 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΤΗΛ/ΦΑΞ: 2651065178.
E.MAIL: inpka.hp@gmail.com