Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ

Το Iνστιτούτο Προστασίας Καταναλωτών Ηπείρου είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός και μη ..κυβερνητικός οργανισμός, που μπορεί και εκπροσωπεί τους καταναλωτές σε Εθνικούς και Ευρωπαϊκούς φορείς.
Λειτουργούμε ανεξάρτητοι από βιομηχανικά, εμπορικά και πολιτικά συμφέροντα και μέλημα μας είναι η προστασία των συμφερόντων των καταναλωτών. Υποστηρίζουμε διαδικασίες διαλόγου με τους κοινωνικούς φορείς, τα κόμματα αλλά και την εκάστοτε κυβέρνηση, πάνω από όλα όμως υποστηρίζουμε, αναζητάμε και επιδιώκουμε την επικοινωνία με εσάς, τους καταναλωτές, που είστε άλλωστε και η κινητήριος δύναμη μας.
Γνωρίζοντας τις δυνατότητες που μας έδωσαν τα νέα μέσα επικοινωνίας, τα κοινωνικά μέσα, θέλουμε μέσα από αυτή τη σελίδα να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός εναλλακτικού χώρου έκφρασης ιδεών. Ο χώρος αυτός ξεπερνά κατά πολύ τις δυνατότητες των παραδοσιακών αφού ενσωματώνει, σχεδόν εξ’ορισμού, το διάλογο και την αντιπαράθεση.
Οι δίαυλοι επικοινωνίας μας πλέον είναι πιο άμεσοι από ποτέ. Ο καθένας από εσάς μπορεί να γίνει μέρος της λύσης, να καταγράφει και να αναδεικνύει τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Έλληνας καταναλωτής, χωρίς να υφίσταται κανενός είδους λογοκρισία. Μπορείς και εσύ να προσφέρεις πολλά. Γίνε ο επόμενος κρίκος στο δίκτυο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Θ.ΠΑΣΧΙΔΗ 52 .Τ.Κ.45445 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΤΗΛ/ΦΑΞ: 2651065178.
E.MAIL: inpka.hp@gmail.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ..ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.