Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

eglimatikotita.blogspot: Γενναία δήλωση του Αυστραλού Πρωθυπουργού!!!

eglimatikotita.blogspot: Γενναία δήλωση του Αυστραλού Πρωθυπουργού!!!: "– Απεστάλη με Google Toolbar"

Δείτε την διχοτόμηση της Ελλάδας

Δείτε την διχοτόμηση της Ελλάδας: "– Απεστάλη με Google Toolbar"

Θα υπηρετούν στις Ε.Δ. και τις Στρατιωτικές σχολές αλλογενείς αλλοδαποί

Θα υπηρετούν στις Ε.Δ. και τις Στρατιωτικές σχολές αλλογενείς αλλοδαποί: "– Απεστάλη με Google Toolbar"

Ο έλεγχος της διατροφής και στην Ελλάδα

Ο έλεγχος της διατροφής και στην Ελλάδα: "– Απεστάλη με Google Toolbar"

Τα φώτα σβήνουν το βράδυ του Σαββάτου 27 Μαρτίου για την Ώρα της Γης - Pathfinder Tech

Τα φώτα σβήνουν το βράδυ του Σαββάτου 27 Μαρτίου για την Ώρα της Γης - Pathfinder Tech: "– Απεστάλη με Google Toolbar"

ΑΤΜ για... χαβιάρι! - Pathfinder News

ΑΤΜ για... χαβιάρι! - Pathfinder News: "– Απεστάλη με Google Toolbar"

Κατασχέθηκε το παγωτό από μητρικό γάλα



Το δημοτικό συμβούλιο του Γουεστμίνστερ κατάσχεσε όλα τα αποθέματα παγωτού από μητρικό γάλα από το εξειδικευμένο εστιατόριο που είχε ρίξει στην αγορά τη νέα... λιχουδιά, καθώς διατυπώθηκαν ανησυχίες ότι το πρωτότυπο αυτό έδεσμα ενδέχεται να είναι επιβλαβές για την υγεία.
Σύμφωνα με τις αρχές, το παγωτό κατασχέθηκε και θα ελεγχθεί από ειδικούς, μετά από αίτημα της Υπηρεσίας Ποιότητας Τροφίμων. «Η πώληση τροφίμων φτιαγμένων από σωματικά υγρά άλλων ατόμων μπορεί να προκαλέσει ασθένειες και σε αυτήν την περίπτωση, ηπατίτιδα», εξήγησε το μέλος του συμβουλίου, Μπράιαν Κόνελ. Πρόσθεσε ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος συμφώνησε να σταματήσει την παραγωγή και πώληση τέτοιων παγωτών μέχρι να ολοκληρωθούν οι έλεγχοι.
Ο Ματ Ο Κόνορ, ο ιδρυτής του εστιατορίου που πουλάει το παγωτό «Μπέιμπι Γκάγκα», υποστήριξε από την πλευρά του ότι το μητρικό γάλα έχει περάσει από τους ίδιους ενδελεχείς ελέγχους στους οποίους υποβάλλεται το γάλα, το αίμα και το σπέρμα που φυλάσσονται σε τράπεζες.
Το γάλα προέρχεται από γυναίκες που ανταποκρίθηκαν σε μια αγγελία σε ιντερνετικό φόρουμ μητέρων. «Αν το παγωτό δεν είναι ασφαλές, τότε αυτές οι μητέρες θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο τα παιδιά τους», εξήγησε.

http://news.pathfinder.gr/misc/690879.html#article

Τα παλικάρια της ΕΛ.ΑΣ. που δολοφονήθηκαν κι ...εμείς.!


Αλλοι δύο αστυνομικοί έπεσαν κατά την εκτέλεσι των καθηκόντων τους, προχθές!… Για να προστεθούν στον ήδη μακρύ κατάλογο των συναδέλφων τους που, επίσης, έπεσαν για τον ίδιο λόγο, παρελθόντως.

Δολοφονήθηκαν πρέπει καλύτερα να λέμε. Από κακοποιά στοιχεία των οποίων η ταυτότης όποια κι αν είναι πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν τα ακόλουθα…

α) Όταν και αν συλληφθούν να καταδικασθούν στην εσχάτη των ποινών, χωρίς κανένα από εκείνα που λέμε «ελαφρυντικά». Κι επειδή στην χώρα μας δεν ισχύει η θανατική ποινή να καταδικαστούν σε ισόβια δεσμά. Να μην δουν ποτέ το φως του ήλιου, αν είναι δυνατόν. Όπως δεν θα ξαναδούν το φως του ήλιου τα δύο νέα παλικάρια που θέρισαν οι εγκληματίες αυτοί σαν να επρόκειτο για στάχυα.

β) Η Πολιτεία να φροντίσει για την καλύτερη εκπαίδευσι των αστυνομικών μας. Καθώς τα υποκείμενα που κρατούν όπλα σήμερα, για τις κάθε λογής παράνομες πράξεις που διαπράττουν, είναι αδίστακτοι δολοφόνοι. Και επιτέλους (η Πολιτεία) ας απελευθερώσει τα χέρια των αστυνομικών όταν, εν αμύνη βέβαια, πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους.

γ) Η Πολιτεία να μεριμνήσει για την πλήρη οικονομική κάλυψι των οικογενειών των θυμάτων. Κι όταν λέμε πλήρη το εννοούμε. Όχι να αρχίσουμε το γνωστό βιολί της οικονομίας και σε τέτοιες περιπτώσεις. Για όνομα του Θεού.

δ) Η Πολιτεία να μετέλθει σε εκτεταμένη καμπάνια για τον ρόλο του αστυνομικού στην κοινωνία μας. Εννοώ ενημερωτική καμπάνια πλήρη με σχετικά φυλλάδια που να διανέμονται στους πολίτες και – γιατί όχι – με τηλεοπτικά «σποτ» όπου θα επισημαίνεται η προσφορά του αστυνομικού στην ζωή μας.

ε) Και σε ό,τι αφορά εμάς τους δημοσιογράφους: Πρέπει να αναβαθμίσουμε τον ηλεκτρονικό ή γραπτό λόγο μας για τα παιδιά αυτά που με κίνδυνο, κυριολεκτικώς, της ζωής της, βγαίνουν κάθε μέρα στον δρόμο ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΕΜΑΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

στ) Εκκλησις με κάθε τρόπο προς τους νεώτερους πρωτίστως: Ας σταματήσει αυτός ο ανόητος όσο και υποτιμητικός χαρακτηρισμός του αστυνομικού με τον… όρο «μπάτσος». Σε τούτο μπορούν να συμβάλλουν και οι εκπαιδευτικοί μας στα σχολεία που διδάσκουν. Ενώ κάλλιστα οι εκπαιδευτικοί μας μπορούν να φροντίσουν στο πλαίσιο της αγωγής του Πολίτη, να πούνε στα παιδιά μας ότι ο αστυνομικός δεν είναι… μπαμπούλας.

Είναι κι άλλα πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν για την καλύτερη θέσι του αστυνομικού στην ζωή μας. Θέσι που, δυστυχώς, έχει υποβαθμιστεί σε απαράδεκτα σημεία σήμερα.
Τα παιδιά αυτά που βγαίνουν στους δρόμους επί καθημερινής βάσεως για να μας προστατεύουν, πρέπει να πάρουν την θέσι που τους αρμόζει στην κοινωνία μας.

Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

http://gianniotis.blogspot.com