Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Βιολογικό Μέλι Έγινε Μεταλλαγμένο | www.biozo.gr

Βιολογικό Μέλι Έγινε Μεταλλαγμένο | www.biozo.gr: "– Απεστάλη με Google Toolbar"

H ακτινοβολία των κινητών δημιουργεί καρκίνο ! | www.biozo.gr

H ακτινοβολία των κινητών δημιουργεί καρκίνο ! | www.biozo.gr: "– Απεστάλη με Google Toolbar"

Διαβούλευση για τον καθορισμό προϋποθέσεων χρήσης των περιβαλλοντικών ισχυρισμών σε πλαστικά αντικείμενα και συσκευασίες



Δελτίο Τύπου της 02-06-2011 σχετικά με τη Διαβούλευση για τον καθορισμό προϋποθέσεων χρήσης των περιβαλλοντικών ισχυρισμών σε πλαστικά αντικείμενα και συσκευασίες
Συνημμένα:
Λήψη αυτού το αρχείου (sitefile-10481.pdf)Δελτίο Τύπου 02-06-2011[ ]44 Kb
 

Εθελοντική ανάκληση εξωλέμβιων κινητήρων MERCURY & MARINER VERADO L6 για αντικατάσταση του μεταλλικού πλαισίου στήριξης του συνδέσμου αλλαγής των ταχυτήτων.

 
H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΕ, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα εθελοντικής ανάκλησης εξωλέμβιων κινητήρων MERCURY & MARINER VERADO L6.
Συνημμένα:
Λήψη αυτού το αρχείου (sitefile-10479.pdf)Δελτίο τύπου της 01-06-2011[ ]40 Kb
 

Εθελοντική ανάκληση προϊόντος βαφής μαλλιών για άνδρες WELLA SYSTEM PROFESSIONAL SP JUST MEN PIGMENT MOUSSE.


Εθελοντική ανάκληση προϊόντος βαφής μαλλιών για άνδρες WELLA SYSTEM PROFESSIONAL SP JUST MEN PIGMENT MOUSSE.
 
H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία Wella Hellas,  σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, προβαίνει προληπτικά σε εθελούσια ανάκληση περιορισμένων ποσοτήτων του προϊόντος βαφής μαλλιών για άντρες «Wella System Professional (S) Just Men Pigment Mousse Black 60 ml (μαύρη απόχρωση)». Το  προϊόν αυτό είναι αεροσόλ σε μορφή αφρού, χρησιμοποιείται για τη βαφή γκρίζων μαλλιών και πωλείται αποκλειστικά μέσω κομμωτηρίων. Η συσκευασία του προϊόντος περιλαμβάνει, εκτός της βαφής, σαμπουάν, βούρτσα και γάντια. 
Συνημμένα:
Λήψη αυτού το αρχείου (sitefile-10478.pdf)Δελτίο τύπου της 30-05-2011[ ]180 Kb

medicalnews.gr » Πως μπορώ να τρέφομαι οικονομικά;

medicalnews.gr » Πως μπορώ να τρέφομαι οικονομικά;: "– Απεστάλη με Google Toolbar"

Ανάκληση αυτοκινήτων Renault


Ανάκληση αυτοκινήτων Renault, μοντέλων Fluence και Megane III, για εργασίες στην καλωδίωση ηλεκτρικής τροφοδοσίας της υποβοήθησης τιμονιού, πραγματοποιεί η εταιρεία PGA ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕ, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.


Η ανάκληση αφορά σε 829 οχήματα, που κατασκευάστηκαν από 01/10/2009 έως και 12/02/2010, στα οποία η τριβή της καλωδίωσης ηλεκτρικής τροφοδοσίας της ηλεκτρικής υποβοήθησης με το σύνδεσμο (σταυρός) της κολόνας του τιμονιού μπορεί να προκαλέσει θόρυβο, προερχόμενο από την κολόνα τιμονιού, βαριά αίσθηση τιμονιού και σε ακραίες καταστάσεις απώλεια της ηλεκτρικής υποβοήθησης.

Μέχρι στιγμής, έχουν αναφερθεί 40 περιπτώσεις παγκοσμίως που να σχετίζονται με το συγκεκριμένο θέμα, ενώ στην Ελλάδα δεν έχει καταγραφεί κανένα σχετικό περιστατικό.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, προκειμένου να προσέλθουν σε οποιοδήποτε Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο του δικτύου RENAULT επιθυμούν, ώστε να γίνει τοποθέτηση ταινίας ασφαλείας στο φις της καλωδίωσης ηλεκτρικής τροφοδοσίας της υποβοήθησης τιμονιού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την εταιρεία PGA ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕ στους αριθμούς 211 1070 700 και 800 - 11 - 11011.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=322936&cid=23