Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

TT: Επιμήκυνση έως 20 έτη στα δάνεια ενστόλων .


Σημαντική ανακούφιση σε 44.000 δανειολήπτες παρέχει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο προσφέροντας ένα νέο πρόγραμμα ρύθμισης δανείων για το ένστολο και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

TT: Επιμήκυνση έως 20 έτη στα δάνεια ενστόλων
Το νέο πρόγραμμα ρύθμισης, το οποίο αφορά στο ένστολο και πολιτικό προσωπικό των ΓΕΝ, ΓΕΣ, ΓΕΑ, της ΕΛ.ΑΣ, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού, προβλέπει:α) Επιμήκυνση έως 20 χρόνια από την ημερομηνία αρχικής εκταμίευσηςβ) Περίοδο χάριτος έως και 6 μήνες χωρίς καμία καταβολή τόκων, με έντοκη κεφαλαιοποίηση ή/και συνδυαστικά με την ανωτέρω επιμήκυνσηγ) Περίοδο χάριτος έως και 24 μήνες με καταβολή τόκων για όλο αυτό το διάστημα ή/και συνδυαστικά με την ανωτέρω επιμήκυνση.Για παράδειγμα, για ένα δάνειο €13.000 που χορηγήθηκε το 2007 με μηνιαία δόση € 187,13, μετά την ανωτέρω επιμήκυνση και ρύθμιση, η νέα δόση μειώνεται σημαντικά και διαμορφώνεται σε € 59,16.
Με τη λήξη της περιόδου χάριτος θα γίνεται νέος υπολογισμός της τοκοχρεολυτικής απόσβεσης του δανείου και θα παρακρατείται από την τράπεζα η νέα δόση.Σε κάθε περίπτωση η ηλικία του δανειολήπτη στη λήξη του δανείου δεν πρέπει να ξεπερνά τα 80 χρόνια.
"Εστιάζουμε τις προσπάθειές μας για την ανακούφιση ακόμη μιας σημαντικής μερίδας πληθυσμού, η οποία πλήττεται ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη οικονομική συγκυρία.
Σε συνέχεια του προγράμματος «Προστατεύω τους Ανέργους», το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, πιστό στον κοινωνικό του ρόλο συνεχίζει να στηρίζει την ελληνική κοινωνία" δήλωσε ο Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κ. Κλέων Παπαδόπουλος.

Πηγή : http://www.newsbomb.gr/chrhma/story/231938/tt-epimikynsi-eos-20-eti-sta-daneia-enstolon

Ανακλήθηκαν αυτοκίνητα Opel.



Ανακλήθηκαν αυτοκίνητα Opel

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012, 16:40
Σε ανάκληση αυτοκινήτων Opel τύπου Antara, για έλεγχο στη μονάδα ABS, προχώρησε η GM ΕΛΛΑΣ ΑΕ, γενική εισαγωγέας αυτοκινήτων OPEL στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Η ανάκληση αφορά 803 οχήματα, μοντέλα 2007- 2010, στα οποία λανθασμένη ποιότητα υγρών φρένων ενδέχεται να προκαλέσει διάβρωση στην υδραυλική μονάδα ABS, γεγονός που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να κολλήσει η βαλβίδα και να μεγαλώσει η διαδρομή του πεντάλ φρένων και η απόσταση ακινητοποίησης του οχήματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Στους ιδιοκτήτες των οχημάτων, που εμπλέκονται στην ανάκληση, θα αποσταλεί σχετική συστημένη ενημερωτική επιστολή, προκειμένου να προσέλθουν στο πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο του δικτύου OPEL, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές εργασίες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ιδιοκτήτες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας GM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στο τηλέφωνο 210 6164700.

Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση-Zougkla.gr

Η Coca-cola 3E για την ανάκληση χυμών «Amita Motion»


Η Coca-cola 3E για την ανάκληση χυμών «Amita Motion»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012, 18:57
Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία Coca-cola 3E αναφέρει, σχετικά με την ανάκληση των χυμών «Amita Motion» που διετάχθη από τον ΕΦΕΤ «ότι ένα από τα 9 φρούτα που αναμειγνύονται για να δημιουργήσουν τη μοναδική γεύση της Amita Motion, αποτελεί την γεννεσιουργό αιτία της γευστικής απόκλισης» που παρατηρήθηκε. «Ο χυμός του συγκεκριμένου φρούτου περιέχει ένα αβλαβή και φυσικά αναπτυσσόμενο μικροοργανισμό, περιοδικά εμφανιζόμενο κατά τη συγκομιδή και αγροτική επεξεργασία των φρούτων», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της εταιρείας:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ COCA-COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ

Αθήνα, 06 Σεπτεμβρίου 2012 - Η Coca-Cola Τρία Έψιλον ανακοινώνει ότι σε ορισμένες συσκευασίες του 100% Φυσικού Χυμού Amita Motion έχει παρατηρηθεί ασυνήθιστη γεύση που δεν εγκυμονεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Ένα από τα 9 φρούτα που αναμειγνύονται για να δημιουργήσουν τη μοναδική γεύση της Amita Motion, αποτελεί την γεννεσιουργό αιτία αυτής της γευστικής απόκλισης. Ο χυμός του συγκεκριμένου φρούτου περιέχει ένα αβλαβή και φυσικά αναπτυσσόμενο μικροοργανισμό, περιοδικά εμφανιζόμενο κατά τη συγκομιδή και αγροτική επεξεργασία των φρούτων, ο οποίος σε συνδυασμό με τις εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες του περιβάλλοντος, αντέδρασε προκαλώντας μια ασυνήθιστη γεύση, η οποία δεν είναι επιβλαβής για τη δημόσια υγεία.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται από ενδελεχείς ελέγχους σε εσωτερικά και εξωτερικά ερογαστήρια.
Η Coca-Cola Τρία Έψιλον ενημερώνει τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί προϊόντα Amita Motion με τις ημερομηνίες λήξης που εμπεριέχονται στον κάτωθι πίνακα, ότι μπορούν να τα επιστρέψουν στο σημείο αγοράς τους προκειμένου να τα αντικαταστήσουν.



Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου 
 Πηγη :Zougla.gr

Ασφαλέστερες οι βαφές μαλλιών χάρη στη νέα οδηγία της ΕΕ.


 



Εκτιμάται ότι το 60% των γυναικών βάφουν τα μαλλιά τους. Οι πωλήσεις προϊόντων βαφής για τα μαλλιά παρουσιάζουν σταθερή αύξηση στην ΕΕ. Η οδηγία της ΕΕ για τα καλλυντικά σκοπό έχει να εξασφαλίσει ότι τα προϊόντα αυτά περιέχουν μόνον ασφαλείς ουσίες.

Μάλτα Αύξηση των παρεχόμενων υπηρεσιών για ηλικιωμένους .

Μάλτα


Παρά την οικονομική κρίση, οι αρχές της Μάλτας βελτιώνουν τις υπηρεσίες που παρέχονται σε ηλικιωμένους. Διεξάγουν επίσης έρευνα σχετικά με τις ανάγκες και τη φροντίδα των ηλικιωμένων, στην οποία μετέχουν περισσότεροι από 9.000 άτομα. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα βοηθήσουν την κυβέρνηση να σχεδιάσει τις μελλοντικές της πολιτικές στον τομέα αυτόν.

Προληπτική ανάκληση φυσικού χυμού.-Προϊόντα Amita Motion με δυσάρεστη γεύση



Προληπτική ανάκληση φυσικού χυμού

Κατηγορία: ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ

Σύντομη Περιγραφή: Προληπτική ανάκληση φυσικού χυμού

Για να διαβάσετε το νέο πατήστε [ εδώ ].