Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012

Η Coca-cola 3E για την ανάκληση χυμών «Amita Motion»


Η Coca-cola 3E για την ανάκληση χυμών «Amita Motion»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012, 18:57
Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία Coca-cola 3E αναφέρει, σχετικά με την ανάκληση των χυμών «Amita Motion» που διετάχθη από τον ΕΦΕΤ «ότι ένα από τα 9 φρούτα που αναμειγνύονται για να δημιουργήσουν τη μοναδική γεύση της Amita Motion, αποτελεί την γεννεσιουργό αιτία της γευστικής απόκλισης» που παρατηρήθηκε. «Ο χυμός του συγκεκριμένου φρούτου περιέχει ένα αβλαβή και φυσικά αναπτυσσόμενο μικροοργανισμό, περιοδικά εμφανιζόμενο κατά τη συγκομιδή και αγροτική επεξεργασία των φρούτων», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της εταιρείας:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ COCA-COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ

Αθήνα, 06 Σεπτεμβρίου 2012 - Η Coca-Cola Τρία Έψιλον ανακοινώνει ότι σε ορισμένες συσκευασίες του 100% Φυσικού Χυμού Amita Motion έχει παρατηρηθεί ασυνήθιστη γεύση που δεν εγκυμονεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Ένα από τα 9 φρούτα που αναμειγνύονται για να δημιουργήσουν τη μοναδική γεύση της Amita Motion, αποτελεί την γεννεσιουργό αιτία αυτής της γευστικής απόκλισης. Ο χυμός του συγκεκριμένου φρούτου περιέχει ένα αβλαβή και φυσικά αναπτυσσόμενο μικροοργανισμό, περιοδικά εμφανιζόμενο κατά τη συγκομιδή και αγροτική επεξεργασία των φρούτων, ο οποίος σε συνδυασμό με τις εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες του περιβάλλοντος, αντέδρασε προκαλώντας μια ασυνήθιστη γεύση, η οποία δεν είναι επιβλαβής για τη δημόσια υγεία.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται από ενδελεχείς ελέγχους σε εσωτερικά και εξωτερικά ερογαστήρια.
Η Coca-Cola Τρία Έψιλον ενημερώνει τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί προϊόντα Amita Motion με τις ημερομηνίες λήξης που εμπεριέχονται στον κάτωθι πίνακα, ότι μπορούν να τα επιστρέψουν στο σημείο αγοράς τους προκειμένου να τα αντικαταστήσουν.Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου 
 Πηγη :Zougla.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θέμα πρόληψης είναι καθαρά. Δεν φαίνεται κάπου στην ανακοίνωση αναφορά για πρόβλημα στη δημόσια υγεία!