Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ανακλήσεις αυτοκινήτων MITSUBISHI μοντέλο Outlander

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩ ΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛ ΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Δ ευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011 Θέμα: Ανακλήσεις αυτοκινήτων MITSUBISHI μοντέλο Outlander Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΙΑΣΩΝ A.Ε.Β.E., Επίσημος Εισαγωγέας - Δ ιανομέας της Mitsubishi Motors Corporation στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί τα κάτωθι προγράμματα ανακλήσεων αυτοκινήτων MITSUBISHI MOTORS: α) Μοντέλο Outlander με κινητήρα 2.0 DiD diesel. Η ανάκληση είναι συμπληρωματική παλαιότερης (Δ ελτίο Τύπου 30/06/2010) και αφορά 506 οχήματα, μοντέλα παραγωγής 2007 έως 2009, στα οποία η καλωδίωση της μονάδας ελέγχου του κινητήρα λόγω του τρόπου τοποθέτησης υπάρχει περίπτωση να έρχεται σε επαφή με το αντικλεπτικό στήριγμα. Στην περίπτωση που υπάρχει επαφή, η καλωδίωση ενδέχεται να φθαρεί και να προκληθεί βραχυκύκλωμα. Σαν συνέπεια ενδέχεται η μίζα να λειτουργεί συνεχώς, με τον κινητήρα σε λειτουργία, οδηγώντας την σε υπερθέρμανση. β) Μοντέλο Outlander, που δεν εξοπλίζεται με εμπρός ηλεκτρικά καθίσματα. Η ανάκληση αφορά 400 οχήματα, μοντέλα παραγωγής 2008, στα οποία υπάρχει μια ελεύθερη φύσα στην καλωδίωση του πατώματος κάτω από κάθε μπροστινό κάθισμα. Οι ακροδέκτες αυτής ενδέχεται να παρουσιάσουν οξείδωση, όταν οι επιβάτες εισέρχονται στην καμπίνα μεταφέροντας υγρασία (από χιόνι, βροχή ή άλλα υγρά), η οποία διαπερνά τη μοκέτα του αυτοκινήτου. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Επίσημων Συνεργείων MITSUBISHI MOTORS σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και διορθωτικές ενέργειες, που απαιτούνται, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας ΙΑΣRΝ Α.Ε.Β.Ε. στο τηλέφωνο 210 3483784 (κα Λιναρδάτου).

Zougla online - Ανάκληση αυτοκινήτων από τη Fiat Group Automobiles

Zougla online - Ανάκληση αυτοκινήτων από τη Fiat Group Automobiles: "– Απεστάλη με Google Toolbar"

50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΚΤΙΟΥΝ ΠΟΙΝΗ ΣΕ ΕΡΓΑ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ !

50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΚΤΙΟΥΝ ΠΟΙΝΗ ΣΕ ΕΡΓΑ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ !: "ια. Η πληροτητα στα σωφρονιστικα καταστηματα επεβαλε την διεξο

– Απεστάλη με Google Toolbar"

in.gr - Η αύξηση στα δικαστικά έξοδα είναι αντισυνταγματική, υποστηρίζουν δικηγορικοί σύλλογοι - Ειδήσεις - Ελλάδα

in.gr - Η αύξηση στα δικαστικά έξοδα είναι αντισυνταγματική, υποστηρίζουν δικηγορικοί σύλλογοι - Ειδήσεις - Ελλάδα: "– Απεστάλη με Google Toolbar"

Newsbeast.gr | ΕΛΛΑΔΑ : Μπλόκο στους λαθρεπιβάτες

Newsbeast.gr | ΕΛΛΑΔΑ : Μπλόκο στους λαθρεπιβάτες: "– Απεστάλη με Google Toolbar"

Newsbeast.gr | ΕΛΛΑΔΑ : Από σήμερα οι αιτήσεις για το φοιτητικό επίδομα

Newsbeast.gr | ΕΛΛΑΔΑ : Από σήμερα οι αιτήσεις για το φοιτητικό επίδομα: "ιθαγένεια

– Απεστάλη με GoogleΟΙΤΗ Toolbar"

Newsbeast.gr | ΕΛΛΑΔΑ : Έως 28/2 η υποβολή αιτήσεων για φθηνό ρεύμα

Newsbeast.gr | ΕΛΛΑΔΑ : Έως 28/2 η υποβολή αιτήσεων για φθηνό ρεύμα: "– Απεστάλη με Google Toolbar"

21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1913 - Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Η κρυμμένη πεντάρα

21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1913 - Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Η κρυμμένη πεντάρα: "– Απεστάλη με Google Toolbar"