Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010


Ανακαλείται αλυσοπρίονο με πρόβλημα στη σκανδάλη γκαζιού

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010, 16:49
Πρόβλημα με τη σκανδάλη γκαζιού, η οποία σε μεμονωμένες περιπτώσεις μπορεί να κολλήσει, αντιμετωπίζουν τα αλυσοπρίονα MS 361 C-Q, για τα οποία εκτελεί πρόγραμμα απόσυρσης η εταιρεία Andreas Stihl AE, θυγατρική της γερμανικής εταιρείας STIHL στην Ελλάδα.

Η ανάκληση αφορά στα αλυσοπρίονα MS 361 C-Q, μεταξύ των σειριακών αριθμών 160956408 έως 166715730, για τα οποία διαπιστώθηκε ότι η σκανδάλη γκαζιού μπορεί σε μεμονωμένες περιπτώσεις να κολλήσει, εξαιτίας κάποιου μαγκώματος του κυλινδρικού μέρους της σκανδάλης.

Σε περίπτωση που κολλήσει το γκάζι εξαιτίας του συγκεκριμένου μαγκώματος, το αλυσοπρίονο μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί σε μία συγκεκριμένη ταχύτητα, που ωθεί την αλυσίδα να κινείται, παρόλο που ο χειριστής έχει απελευθερώσει τη λαβή.

Παρά το γεγονός ότι, μέχρι σήμερα, δεν έχει αναφερθεί καμιά περίπτωση ατυχήματος, ως αποτέλεσμα αυτού του κολλήματος, η Andreas Stihl AE αποφάσισε να προχωρήσει σε επιδιόρθωση των εν λόγω αλυσοπρίονων προληπτικά. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω μηχανημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως, μέσω συστημένης επιστολής, είτε από τα κεντρικά της εταιρείας είτε από τους κατά τόπους αντιπροσώπους της, ώστε να προσέλθουν στον αντιπρόσωπο, από τον οποίο έχουν αγοράσει το μηχάνημα ή σε οποιονδήποτε άλλο εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της εταιρείας, όπου θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την αντικατάσταση της σκανδάλης γκαζιού, χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Τεχνικό Τμήμα της εταιρείας Andreas Stihl AE, στο τηλέφωνο 210-8002500

Πηγη : http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=199565&cid=23

Δεν υπάρχουν σχόλια: