Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ:


 

ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

GENERAL CONSUMERS’ FEDERATION OF GREECE

Κέντρο Πληροφοριών: Γ. Σεπτεμβρίου 13 - Αθήνα 10432 όρ. 5ος τηλ. 210 36.32.443 Fax. 210 36.33.976
Ανοιχτή Γραμμή: 11711 email: inka@inka.gr - http://www.inka.gr                                         42 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ
ΙΝΚΑ – ΔΤ 350 07.05.12
ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ:
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ
ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
ΤΗ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ, ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
ΔΕΗ, ΔΙΟΔΙΑ, «ΠΡΑΣΙΝΑ» ΤΕΛΗ…
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Το ΙΝΚΑ δεν συμμετέχει ούτε επεμβαίνει στις κομματικές διεργασίες, όμως είναι υποχρεωμένο να αναλύσει το κοινωνικό μήνυμα των εκλογών και να το κοινοποιήσει.
Δύο χρόνια μετά τις προηγούμενες εκλογές ο μέσος έλληνας καταναλωτής (τελικά ο λαός) έζησε ένα εφιάλτη που μόνο με κατοχή μπορεί να συγκριθεί. Από κάθε μορφής προεκλογικές υποσχέσεις για καλύτερο μέλλον η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στη Βουλή με μπροστάρη την πλειοψηφία, με διάφορες προφάσεις εκτέλεσε μια ασύλληπτη πολιτική κυβίστηση η αλλιώς «κωλοτούμπα» και μετατράπηκε σε βιομηχανία νόμων και πράξεων σε βάρος της Ελληνικής κοινωνίας.
Κάθε μέρα -χωρίς καμία εξαίρεση- παρήγαγαν και ένα μέτρο σε βάρος μιας κοινωνικής ομάδας, το μέτρο συμπληρώνονταν από διασυρμό και συκοφάντηση. Όλοι ανεξαιρέτως, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, Έλληνες επιχειρηματίες, συνολικά η Μεσαία Τάξη και τα φτωχότερα στρώματα χαρακτηρίστηκαν: Λαμόγια, φοροφυγάδες, κοπρίτες, μη παραγωγικοί, διεφθαρμένοι κτλ. Στο απυρόβλητο των μέτρων και κάθε κριτικής έμειναν μόνο κάποιες ξένες, πολυεθνικές επιχειρήσεις και… εργολάβοι.
Τα άδικά μέτρα οδήγησαν σε βίαιη φτωχοποίηση το σύνολο του λαού, σε απελπιστική θέση τον Μέσο Έλληνα Καταναλωτή και σε καταστροφή της Πραγματικής Οικονομίας.
ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ
Ο λαός στις Δημοκρατίες εκλέγει Βουλή και Κυβέρνηση για το επίπεδο της ζωής του και όχι κασετόφωνα να επαναλαμβάνουν περί «μονόδρομων», «αγορών», «χρέους», να παριστάνουν ότι κυβερνούν και να ομολογούν ότι δεν μπορούν να παραβούν «άνωθεν εντολές».
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΛΛΑΖΕΙ: ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ… ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 Το ΙΝΚΑ θα συνεχίσει τον κοινωνικό αγώνα προκειμένου να ανακληθούν όλα τα μέτρα που πάρθηκαν σε βάρος του καταναλωτή στην Μαύρη Διετία, να μην περάσουν παρόμοια και να δικαστούν και να καταδικαστούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι της σημερινής κατάντιας της χώρας μας. Αναμένουμε τις αποφάσεις των δικαστηρίων στις προσφυγές μας, για το ΦΟΡΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ «πράσινα τέλη», τα «Διόδια» το χαράτσι της ΔΕΗ και θα προχωρήσει σε νέες κινητοποιήσεις και δικαστικές ενέργειες για να διαγράψει ό,τι μέτρο πάρθηκε σε βάρος της ασφάλειας και της περιουσίας των Ελλήνων καταναλωτών.
Ζητούμε ένα για όλα:
Οι υπεύθυνοι της βύθισης της χώρας να δικαστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: