Κυριακή, 11 Ιουλίου 2010

Πώς να Κόψτε ένα τέλειο Καρπούζι


Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα μεγάλο μαχαίρι. Και κρατήστε έπειτα τα δάχτυλά σας μακριά από αυτό. Πρώτον ότι η περικοπή μεγάλος τύπος στη μέση και στη συνέχεια αφαιρείτε το τέλος .
Ξεκινήστε τεμαχισμό off κομμάτια του καρπουζιού δέρματος σε γωνία , ακολουθώντας την καμπύλη του καρπουζιού .
Θα καταλήξουμε με κάτι που μοιάζει με αυτό .
Στη συνέχεια, πηγαίνετε γύρω από το καρπούζι και πάλι , κόψιμο από το υπόλοιπο του δέρματος , καθώς και κάθε biggish λευκές κηλίδες .
Πέτα όλα αυτά τα πράγματα μακριά , ή πετάξτε το στο σωρό λιπάσματος σας / κιβώτιο / τσάντα / οποιοδήποτε όνομα.
Ξεκινώντας από τη μια φέτα τέλος όλος ο τρόπος από πάνω προς τα κάτω για να κάνει μεγάλες τομές για μια ίντσα παχιά .
Γυρίστε το καρπούζι σας κατά 90 μοίρες και να κάνει άλλο ένα 1 ίντσα φέτα . ορίσει Στη συνέχεια, ότι η νέα φέτα κάτω σε κοπή του σκάφους σας και κόψτε το πάνω σε κομμάτια 1 ίντσας .
Κουτάλα μέχρι όλα αυτά ομοιόμορφα σε τετράγωνα κομμάτια και χωματερή τους σε ένα μπολ . Επαναλάβετε τα τελευταία δύο βήματα μέχρι το καρπούζι σας είναι όλα τα κόψουν .
Τώρα δεν το εξετάσουμε νόστιμα! Απολαύστε το ! Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!


http://pinksuedeshoe.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: